Functie:

Service monteur koffie automaten

Beschrijving:

 

Ben jij een gemotiveerde monteur met een echte “doen” mentaliteit en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen?

Als monteur ben je verantwoordelijk voor de technisch kwaliteit van de koffiemachines (instellingen, dosering, technisch werking) die bij de klanten staan. Dit betekent dat je op locatie zorgt voor het service, onderhoud en het oplossen van storingen aan de koffiemachines, spiraal en trommelmachines. Het betreft een werkweek van 40 uur met een gemiddeld salaris van 2.500 – 2.800.

 

Wie ben jij?

Je bent een gemotiveerde monteur op zoek naar een baan waar jij je kan ontwikkelen en mee kan groeien in het bedrijf. Je beschikt over een echte “doen” mentaliteit en heb een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een geldig rijbewijs B. Je bent zeer flexibel, staat open voor een storingsdienst in het weekend, woonachtig in regio Waalwijk, Tilburg of Den bosch en in het bezit van een diploma elektrotechniek.

 

Wie zijn wij?

Maxim Uitzendbureau is hét uitzendbureau van Brabant. Met onze drie vestigingen in Oisterwijk, Raamsdonksveer en Waalwijk gaan wij tot het uiterste om de juiste kandidaat op de juiste plek te krijgen. Wij onderscheiden ons door  maximale investering in contact met zowel de opdrachtgevers als de uitzendkracht.

 

Waar ga je werken?

 

Het betreft een bedrijf wat zich gespecialiseerd in op maat gemaakte koffieconcepten voor bedrijven en instellingen (B-to-B). Het bedrijf is ambitieus met een platte organisatiestructuur en beschikt over een eigen serviceorganisatie met monteurs en operators waar jij deel van uit gaat maken. De functie is ter uitbreiding van het van team en dus voor langere tijd.

 

Wat hebben ze te bieden?

- Leuke werkomgeving met korte lijnen.

- Auto, tablet en telefoon van de zaak.

- Brutosalaris: 2.500 – 2.800 o.b.v. 40 uur p/week

- Indienst per direct

Reageer op deze vacaturesluit vensterprint