Functie:

Commercieel medewerker binnendienst

Beschrijving:

 

Voor een leuk bedrijf  in de buurt van Raamsdonksveer zoeken wij een Commercieel Medewerker Binnendienst.

Met meer dan dertig jaar aan ervaring in de projectmatige inrichtig, slaagt deze onderneming in de opzet om winkels en magazijnen beter te laten renderen. Dat gebeurt aan de hand van een uitgekiend ontwerp waar alle aspecten aan bod komen

Wat zijn je taken? Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en bent het vaste contact voor een nationale retailer, waar je van offerte tot opdracht verantwoordelijk voor bent. Je adviseert en maakt offertes op aanvraag maar gaat ook continue op zoek naar nieuwe klanten. Je ondersteunt de buitendienst.

Wie zoeken wij? Wij zoeken iemand met een afgeronde MBO opleiding of dit werk- en denkniveau heeft verkregen door ervaring. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift, Duits is een pré. Je bent proactief en communicatief, je hebt technisch inzicht, bent flexibel, klantgericht en hebt een commerciële instelling.

Wij bieden jou: een afwisselende fulltime baan in een no-nonsens omgeving met ruimte voor eigen initiatieven en toekomstperspectief binnen een groeiende organisatie.

Heb je interesse in deze vacature of heb je nog vragen, neem dan contact op met Noëlle Ducheine of Cynthia simons op 0162 522600.

Reageer op deze vacaturesluit vensterprint