Functie:

Heftruckchauffeur

Beschrijving:

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een fulltime heftruckchauffeur voor lange duur, mogelijk vast.

Als heftruckchauffeur ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het op de juiste wijze uitvoeren van alle voorkomende magazijnwerkzaamheden, o.a. laden en lossen van vrachtauto's, gereedzetten van klantenorders, uitsorteren van goederen en materialen, het bevoorraden en aanleveren van goederen van en naar machines en de algemene orde en netheid.

Het profiel:

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een vlotte, gezonde en enthousiaste medewerker die geen 8 tot 5 mentaliteit heeft met minimaal LBO/Mavo-opleiding en heftruck ervaring. Verder ben je een teamspeler met een hoge inzet en loyaliteit naar je collega's en heb je een sterk gevoel voor service naar de klant en organisatie. 

Functiewensen:

 Je werkt nauwkeurig en accuraat;

 Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;

 Woont in of in de buurt van Oisterwijk;

 Je bent een teamspeler met een hoge inzet en loyaliteit naar je collega's;

 Je hebt een sterk gevoel voor service naar de klant en de organisatie.

Daarnaast heb je een oplossingsgerichte instelling, durf je initiatief te nemen en ben je na een korte inwerkperiode in staat om zelfstandig binnen de productieafdeling te functioneren.

 

Voldoe je aan bovenstaand profiel en heb je interesse in deze vacature, reageer dan snel en mail je CV naar oisterwijk@maximjob.nl of bel naar 013-5219615 en vraag naar Liesbeth Verhoeven of Geraldine Dorren

Reageer op deze vacaturesluit vensterprint