Functie:

Wand- en plafond (hulp) monteur

Beschrijving:

 

Werk je graag in de afbouw en ben je daarnaast een echte doorzetter? Steek jij graag de handen uit de mouwen en help je graag? Kom werken wand- en plafondmonteur!

 

Wat ga je doen?

Je gaat werken in een kleinschalig bedrijf wat is gespecialiseerd in het plaatsen van metal stud wanden en plafonds. Je gaat werkzaamheden uitvoeren die te maken hebben met (flex&gips) wanden & plafonds. Isolatie werkzaamheden behoren ook tot de functie. Je helpt in eerste instantie de chef monteur mee, die je de kneepjes van het vak gaat leren. Later zal je zelfstandig op pad moeten.

 

Wie ben jij?

 

Wij nodigen kandidaten uit die gedreven zijn en van aanpakken weten. Je helpt graag en spreekt goed Nederlands. Je hebt technisch inzicht en geen 9 tot 5 mentaliteit. In het bezit zijn van een VCA- certificaat is een pre maar je enthousiasme en motivatie is voldoende. Bij goed functioneren, mag je deze namelijk ook intern behalen!

 

Wie zijn wij?

Maxim Uitzendbureau is hét uitzendbureau van Brabant. Met onze drie vestigingen in Oisterwijk, Raamsdonksveer en Waalwijk gaan wij tot het uiterste om de juiste kandidaat op de juiste plek te krijgen. Wij onderscheiden ons door  maximale investering in contact met zowel de opdrachtgevers als de uitzendkracht.

 

Waar ga je werken?

Het betreft een kleinschalig bedrijf in Waalwijk, wat zich gespecialiseerd in het plaatsen van metal stud wanden en plafonds. De vacature is voor langere tijd waarbij het salaris conform cao afbouw is met veel doorgroeimogelijkheden in zowel functie als salaris.

 

 

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je CV en motivatie of bel naar 0416-675130 en vraag naar Rosanne Timonare-Looman of Alicia Diependaal

Reageer op deze vacaturesluit vensterprint