Functie:

Operator koffie automaten

Beschrijving:

 

Ben jij flexibel, een echte koffie liefhebber en toe aan een nieuwe uitdaging? Kom werken als operator!

Wat ga je doen?

Als operator ben je verantwoordelijk voor het bijvullen, schoonhouden en verzorgen van de (koffie) automaten. Daarnaast ben je het visitekaartje van het bedrijf en verricht je klein technisch onderhoud, denk bijvoorbeeld aan een kleine storing aan een koffie automaat. Je hebt meerdere locaties (regio Waalwijk - Tilburg) op een dag dus je bent ook deels onderweg.

Je week bedraagt minimaal 20 uur waarin je flexibel inzetbaar moet zijn. In de praktijk zal je gemiddeld 30 uur in de week maken.De vacature is van maandag t/m vrijdag waarbij je soms in het weekend moet werken. Mocht dit een keer voorkomen krijg je naast het uurloon een toeslag van €100, -. 

Wie ben jij?

Wij nodigen kandidaten uit die klantvriendelijkheid uitstralen en service gericht zijn. Het is belangrijk dat je representatief en gedreven bent en affiniteit hebt om kleine technische storingen op te lossen. Je hebt kennis van HACCP en bent in het bezit van een VOG.

Wie zijn wij?

Maxim Uitzendbureau is hét uitzendbureau van Brabant. Met onze drie vestigingen in Oisterwijk, Raamsdonksveer en Waalwijk gaan wij tot het uiterste om de juiste kandidaat op de juiste plek te krijgen. Wij onderscheiden ons door  maximale investering in contact met zowel de opdrachtgevers als de uitzendkracht.

Waar ga je werken?

Het betreft een bedrijf wat zich gespecialiseerd in op maat gemaakte koffieconcepten voor bedrijven en instellingen (B-to-B). Het bedrijf is ambitieus met een platte organisatiestructuur en beschikt over een eigen serviceorganisatie met monteurs en operators waar jij deel van uit gaat maken. De functie is ter uitbreiding van het van team en dus voor langere tijd.

 

Het bedrijf biedt goede doorgroeimogelijkheden en cursussen. Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je CV en motivatie of bel naar 0416-675130 en vraag naar Rosanne Timonare-Looman of Alicia Diependaal

Reageer op deze vacaturesluit vensterprint