Functie:

Hulpmonteur luchtkanalen

Beschrijving:

 

Steek jij graag de handen uit de mouwen en help je graag?  Kom werken als hulpmonteur in de luchtkanalen!

 

Wat ga je doen?

Als hulpmonteur luchtkanalen help je jouw collega’s met het monteren van luchtkanalen door bijvoorbeeld gereedschap aan te geven. Je assisteert je collega’s waar nodig en leert de fijne kneepjes van het vak. Het betreft een vacature voor langere tijd voor 40 uur in de week (ma-vrij).

 

Wie ben jij?

 

Wij nodigen kandidaten uit die gedreven zijn en van aanpakken weten. Je helpt graag en bent per direct beschikbaar. In het bezit zijn van een VCA en/ of een rijbewijs is een pre maar je enthousiasme en motivatie is voldoende!

 

Wie zijn wij?

Maxim Uitzendbureau is hét uitzendbureau van Brabant. Met onze drie vestigingen in Oisterwijk, Raamsdonksveer en Waalwijk gaan wij tot het uiterste om de juiste kandidaat op de juiste plek te krijgen. Wij onderscheiden ons door  maximale investering in contact met zowel de opdrachtgevers als de uitzendkracht.

 

Waar ga je werken?

Het betreft een bedrijf in de installatietechniek in Rosmalen. Het team is klein en intiem, collegiaal zijn is dan ook zeer belangrijk.

 

 

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je CV en motivatie of bel naar 0416-675130 en vraag naar Rosanne Timonare-Looman of Alicia Diependaal

Reageer op deze vacaturesluit vensterprint