Functie:

Werkvoorbereider Interieurbouw

Beschrijving:

De werkvoorbereider is verantwoordelijk voor het voortraject van alle projecten. Je zorgt ervoor dat er voldoende materieel en mensen aanwezig zijn om de projecten uit te voeren. Tijdens de uitvoering van een project houdt de werkvoorbereider als “assistent projectleider” tevens de voortgang in de gaten, houdt contact met de eventuele onderaannemers en/of leveranciers en stuurt bij daar waar nodig.

 

Onze opdrachtgever is een volwassen en dynamisch bedrijf met een grote eigen productiefaciliteit. Het bedrijf is gevestigd in een schitterende nieuwbouw en is wegens aanhoudende drukte op zoek naar uitbreiding voor het enthousiaste en jonge kantoorteam. Het bedrijf staat voor kwaliteit voor een juiste prijs. Pro activiteit, zelfstandigheid en kennis van zaken zijn de doorslaggevende eigenschappen voor al de medewerkers. De klanten staan hierbij altijd centraal.

 

Werkzaamheden:

De werkvoorbereider controleert en past de werktekeningen zelfstandig aan. Je werkt daarbij de meest effectieve werkmethode uit passend bij het project. Uitgaande van duidelijke en inzichtelijke volgordes. De werkvoorbereider stelt een projectplanning op in communicatie met de salesmanager en/of projectleider. Je bewaakt de voortgang van het project en let nauwlettend op de kosten. De projectadministratie wordt daarbij strikt bijgehouden en gespiegeld aan referentieprojecten. Tussentijds is er veelvuldig contact met de uitvoerende teams, de eindverantwoordelijken en eventuele externe partijen.

 

Kwalificaties:

We zoeken een kandidaat met een afgeronde MBO/HBO opleiding richting (Interieur)bouw, timmerwerken en/of projectleiding. Bij voorkeur aangevuld met een opleiding en/of ervaring met Autocad. Je hebt duidelijke en aantoonbare werkervaring in soortgelijke functie en hebt bij voorkeur al ervaring als projectleider in de (interieur)bouw. Onze opdrachtgever zoekt een pragmatische, pro actieve en ongecompliceerde medewerker die ambitie heeft om verder te groeien en beschikt over een groot innovatief vermogen.

 

Interesse in deze mooie functie? Bel 0135219615 of e-mail jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. Vraag naar Liesbeth Verhoeven of Marit Schalken. Bekijk ook www.maximjob.nl.

Reageer op deze vacaturesluit vensterprint