Functie:

Metaalbewerker Eindhoven

Beschrijving:

Voor een middelgrote opdrachtgever in Eindhoven, zoeken wij een gemotiveerde medewerker (eventueel starter) op metaalgebied. Je gaat al werkend je verder ontwikkelen en het metaalvak leren. Het is een baan voor lange duur met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde duur. Deze vacature is ontstaan vanwege groei van het aantal orders. Het bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van kleine series nauwkeurige producten in metaal. Dit maakt het werk afwisselend. De werksfeer is informeel, er staat een hecht team van ruim 35 collega’s.

 

Werkzaamheden:
Het nauwkeurig bewerken (snijden, kanten, persen, buigen, zagen, boren etc.) van metaal vaak met behulp van computer bestuurde machines (CNC) en daarnaast werk je met conventionele machines. Afhankelijk van je kennis en ervaring worden de werkzaamheden je stap voor stap aangeleerd.

 

Functie-eisen:

 

Voorwaarden:

 

Interesse in deze mooie baan binnen een groeiende organisatie in Veldhoven? E-mail jouw gegevens naar Maxim Uitzendbureau in Oisterwijk. Wil je meer informatie? Bel dan 035219615 en vraag  naar Marit Schalken of Liesbeth Verhoeven. Bekijk verder www.maximjob.nl.

Reageer op deze vacaturesluit vensterprint