Functie:

Operator Maalinstallatie 3 ploegen

Beschrijving:

Voor een bedrijf in de omgeving Raamsdonksveer zijn wij per direct op zoek naar een operator maalinstallatie voor de 3-ploegendienst.

 

Het bedrijf is gericht op de winning, inkoop, bewerking en verkoop van minerale grondstoffen. Ze hebben 8 productielocaties waaronder 3 in Nederland. De locatie waar je komt te werken richt zich op de verwerking van minerale grondstoffen tot fijnpoeder.

 

Functie-omschrijving:

Als operator ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het geautomatiseerde productieproces. Je verzorgt de aanvoer van grondstoffen, verhelpt productie storingen, stelt de machines om en reinigt deze. Verder verricht je 1e-lijns onderhoudswerkzaamheden in samenwerking met de technische dienst. Je voert productiecontroles uit en rapporteert significante procesafwijkingen aan je leidinggevende. Als het nodig is, voer je ook logistieke taken uit, een cursus voor laadschop- en heftruckcertificaat maken onderdeel uit van je interne opleiding. De werkzaamheden worden uitgevoerd in teamverband en vinden plaats in 3 ploegendienst.

 

 

Je achtergrond:

Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat met een afgeronde opleiding MTS procestechniek. Ook ervaren VMBO’ers met eventueel Vapro A komen in aanmerking. Daarnaast ben je in het bezit van een BHV- en VOP diploma ofwel ben je bereid deze opleidingen te volgen. Je bent bereid om in het weekend te werken. Je bent een echte teamplayer die zich verder wil ontwikkelen binnen een modern productiebedrijf. Je kunt zelfstandig functioneren, bent resultaatgericht, collegiaal en flexibel. Je bent woonachtig in de regio Geertruidenberg.

 

Wij bieden:

Een afwisselende baan in een dynamische, internationale

organisatie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Naast je salaris ontvang je een vaste ploegentoeslag.

 

 

Word jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Wil jij graag een kijkje nemen binnen het bedrijf? Reageer dan snel met je CV en een motivatiebrief via raamsdonksveer@maximjob.nl. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Cynthia Simons of Sylvana van der Vlist via telefoonnummer 0162 - 522600.  

 

 

Reageer op deze vacaturesluit vensterprint