Functie:

Allround reiniger

Beschrijving:

Ben jij handig, behulpzaam en wil je graag lekker wat uren maken? Kom werken als allround reiniger!

 

Wat ga je doen?

 

Als allround reiniger help jij jouw collega’s met het reinigen en renoveren van installaties. Je dag begint om 6.00 uur waar alle collega’s verzamelen. Vanaf daar vertrek je met een groep collega’s met een busje naar locatie. Heb jij zelf al een rijbewijs? Dan mag je na verloop van tijd zelf met je groepje op pad. Nog geen rijbewijs? Geen probleem, dan rij je gewoon met de rest mee. Eenmaal op locatie gaan jullie aan de slag met het reinigen van koel- en warmtetechnische installaties, hier komt ook montage werk bij kijken!

 

Wie ben jij?

 

Wij nodigen kandidaten uit die niet bang zijn om vies te worden en graag fysiek werk doen. Het is belangrijk dat je verantwoordelijk neemt en stevig in je schoenen staat. In het bezit zijn van een VCA en / of een rijbewijs is een pre.

 

Wie zijn wij?

 

Maxim Uitzendbureau is hét uitzendbureau van Brabant. Met onze drie vestigingen in Oisterwijk, Raamsdonksveer en Waalwijk gaan wij tot het uiterste om de juiste kandidaat op de juiste plek te krijgen. Wij onderscheiden ons door maximale investering in contact met zowel de opdrachtgevers als de uitzendkracht.

 

Waar ga je werken?

 

Het betreft een bedrijf die zich specialiseert in het milieuvriendelijk technisch reinigen, renoveren en conserveren van industrieel klimaat technische installaties (verwarmings-, ventilatie-, airco- en koelinstallaties). Het betreft een hechte en relatief kleine organisatie met een informele sfeer waar je ruim de kans krijgt jezelf te blijven ontwikkelen.

 

 

 

Het bedrijf biedt goede doorgroeimogelijkheden in functie en salaris, ook zijn er mogelijkheden hier je VCA te behalen. Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je CV en motivatie of bel naar 0416-675130 en vraag naar Rosanne Timonare-Looman of Alicia Diependaal

Reageer op deze vacaturesluit vensterprint