Functie:

Chauffeur

Beschrijving:

Heb jij ervaring als chauffeur en ben je in bezit van een CE rijbewijs? Ben jij per direct beschikbaar en op zoek naar een baan voor langere tijd? Kom voor ons werken als chauffeur!

 

Wat ga je doen?

 

Als chauffeur transporteer jij diversen gasflessen naar eind gebruikers. Haal je volle cilinders bij DC te Dieren op. Zet je alle bestellingen op de thuisbasis klaar en het  laden/lossen geschied met kooi aap.

 

Het betreft een werk week van 45 uur met een vergoeding volgens cao transport.

 

Wie ben jij?

 

Wij nodigen kandidaten die enthousiast zijn en graag willen werken. Je hebt ervaring als chauffeur en bent in het bezit van een CE rijbewijs (inclusief digitale bestuurderskaart). Daarnaast heb je ADR basis kennis en ben je in bezit van een heftruck/kooi aap certificaat. Een VCA certificaat is een pre.

 

Wie zijn wij?

 

Maxim Uitzendbureau is hét uitzendbureau van Brabant. Met onze drie vestigingen in Oisterwijk, Raamsdonksveer en Waalwijk gaan wij tot het uiterste om de juiste kandidaat op de juiste plek te krijgen. Wij onderscheiden ons door maximale investering in contact met zowel de opdrachtgevers als de uitzendkracht.

 

Waar ga je werken?

 

Het betreft een bedrijf wat al 30 jaar een professionele leverancier is van hoogwaardig CNC draai- en freeswerk waar nauwkeurigheid centraal staat. Het bedrijf is gevestigd op 5 km van Waalwijk.

  

Het bedrijf biedt goede doorgroeimogelijkheden doormiddel van extra trainingen. Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je CV en motivatie of bel naar 0416-675130 en vraag naar Rosanne Timonare-Looman of Alicia Diependaal.

Reageer op deze vacaturesluit vensterprint