Functie:

Zelfstandig werkend kok

Beschrijving:

 

Ben jij enthousiast en een ster in de keuken? Word jij vrolijk van samenwerken en goed eten klaar maken? Kom dan werken als zelfstandig werkend kok!

Wat ga je doen?
Als zelfstandig werkend kok werk jij samen met je collega’s (totaal team van 6 koks) aan alle gerechten van de kaart. Van pannenkoeken tot een goed bierstuk. Jij weet alles naar smaak klaar te maken. Je communiceert goed met je collega’s en bent erg flexibel. De werktijden variëren waarvan je starttijd op zijn vroegst om 8.30 uur is en op zijn laatst om 22.30 uur. Het bedrijf is buiten de vakantie op de woensdag gesloten en kan je dus rekenen op deze vrije dag.

Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kok. Je hebt een afgeronde opleiding in deze branche, bent positief en collegiaal en je hebt een proactieve werkhouding. Je voelt je thuis in een gastgerichte omgeving en hebt een passie voor koken.

Waar ga je werken?
Het betreft een prachtig familiebedrijf is een gemoedelijk natuurgebied. Het bedrijf bestaat al 90 jaar en is zowel een restaurant als café. Er heerst dan ook een prettige sfeer met voldoende gezellige collega’s

Heb je interesse in de bovenstaande vacature en voldoe je aan bovenstaande functie-eisen, dan ontvangen we graag een Curriculum Vitae van je.
Dit kan per e-mail naar: mailto:waalwijk@maximjob.nl.
Voor meer informatie kun je bellen 0416-675130 en vragen naar Alicia Diependaal of Rosanne Timonare-Looman.

Neem ook een kijkje op onze website voor alle andere lopende vacatures: 
www.maximjob.nl

Door te reageren op deze vacature ga je ermee akkoord dat wij je gegevens één jaar bewaren.

Reageer op deze vacaturesluit vensterprint