Functie:

Operator

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Oisterwijk, zoeken wij ter uitbreiding meerdere fulltime productiemedewerkers (32 uur is eventueel bespreekbaar) voor onbepaalde duur. Het werk is in twee ploegen. 

 

Het betreft een solide organisatie die vanwege groei van het aantal orders het personeelsbestand voor lange duur wil uitbreiden. Dit betekent dat je de eerste periode op uitzendbasis gaat werken, na gebleken geschiktheid een jaarcontract aangeboden krijgt en uiteindelijk in aanmerking kunt komen voor een contract voor onbepaalde duur. Onze opdrachtgever is werkzaam in de bouwgerelateerde branche. 

 

Je wordt intern ingewerkt op de werkvloer en daarbij kun je mogelijk cursussen volgen zoals *Tekening lezen bouw, *Vapro, etc. Inzicht, niveau en motivatie wordt opgemerkt en dit zal uiteindelijk beloond worden met groei binnen de organisatie. 

 

Functie-eisen: 

 

Interesse in deze leuke baan waarin je een bijdrage levert aan de productie van een mooi doorontwikkeld product? Email jouw Curriculum Vitae dan naar Maxim Uitzendbureau Oisterwijk inclusief jouw motivatie. Wil je meer informatie over deze vacature, dan bel 0135219615 of loop gewoon even binnen aan de Burg. Verwielstraat 3A in Oisterwijk. We zien uit naar jouw reactie. 

Reageer op deze vacaturesluit vensterprint