Functie:

CNC frezer / programmeur

Beschrijving:

Ben jij bekend met CNC frezen en kan jij zelfstandig programmeren? Ben jij per direct beschikbaar en op zoek naar een baan voor langere tijd? Kom voor ons werken als CNC frezer!

 

Wat ga je doen?

 

Als CNC frezer programmeer jij de computer zodat de computer gestuurde frees nauwkeurig objecten gaat frezen (mallen & stempels). Je bent verantwoordelijk voor het bepalen van de werkvolgorde, het instellen van de gereedschappen, bepalen van de juiste opspanning en het meten en controleren van de producten.

 

De werkdagen zijn van maandag tot vrijdag zonder ploegen, de tijden zijn van 7.00 tot 16.00 en op fulltime basis (38 uur).

 

Wie ben jij?

 

Wij nodigen kandidaten die enthousiast zijn en graag willen werken. Je hebt verstand van programmeren en hebt hier reeds ervaring mee. Ervaring met het programma Heidenhain en/of Fagor is een pre.

 

Wie zijn wij?

 

Maxim Uitzendbureau is hét uitzendbureau van Brabant. Met onze drie vestigingen in Oisterwijk, Raamsdonksveer en Waalwijk gaan wij tot het uiterste om de juiste kandidaat op de juiste plek te krijgen. Wij onderscheiden ons door maximale investering in contact met zowel de opdrachtgevers als de uitzendkracht.

 

Waar ga je werken?

 

Het betreft een bedrijf wat al 30 jaar een professionele leverancier is van hoogwaardig CNC draai- en freeswerk waar nauwkeurigheid centraal staat. Het bedrijf is gevestigd op 5 km van Waalwijk.

 

 

Het bedrijf biedt goede doorgroeimogelijkheden en cursussen. Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je CV en motivatie of bel naar 0416-675130 en vraag naar Rosanne Timonare-Looman of Alicia Diependaal.

Reageer op deze vacaturesluit vensterprint