Functie:

Monteur zonweringen (starter of ervaren)

Beschrijving:

Ben jij representatief, steek jij graag de handen uit de mouwen en heb jij ook nog eens een goed inzicht? Kom werken als monteur in de zonwering!

 

Wat ga je doen?

 

Als zonwering monteur werk jij samen met je collega aan het monteren van zonwering. Dit kunnen bijvoorbeeld horren, rolluiken, terrasschermen maar ook garagedeuren zijn. Zeer gevarieerd dus!

 

In eerste instantie zal je mee helpen maar na een korte tijd zal je zelfstandig op pad gaan en op locatie zonwering plaatsen. De werktijden zijn van 8.00 tot 16.00 uur en het betreft een fulltime functie (maandag t/m vrijdag)

 

Wie ben jij?

 

Wij nodigen kandidaten uit die gedreven zijn en van aanpakken weten. Je helpt graag en bent per direct beschikbaar. Het is belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs of deze binnen een half jaar verwacht te behalen. Een VCA is een pre maar deze kan ook intern behaald worden.

 

Wie zijn wij?

 

Maxim Uitzendbureau is hét uitzendbureau van Brabant. Met onze drie vestigingen in Oisterwijk, Raamsdonksveer en Waalwijk gaan wij tot het uiterste om de juiste kandidaat op de juiste plek te krijgen. Wij onderscheiden ons door  maximale investering in contact met zowel de opdrachtgevers als de uitzendkracht.

 

Waar ga je werken?

 

Het betreft een gezellig en zeer flexibel bedrijf in de zonwering op 5 km van Waalwijk. Het team is klein en intiem, collegiaal zijn is dan ook zeer belangrijk.

 

 

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je CV en motivatie of bel naar 0416-675130 en vraag naar Rosanne Timonare-Looman of Alicia Diependaal.

Reageer op deze vacaturesluit vensterprint