Functie:

Assistent industrieel reiniger

Beschrijving:

Ben jij handig en wil je graag lekker wat uren maken? Ben jij behulpzaam en steek je de handen graag uit de mouwen? Kom werken als assistent industrieel reiniger!

 

Wat ga je doen?

 

Als industrieel reiniger biedt je voornamelijk ondersteuning aan je collega die bezig is met het reinigen en renoveren van installaties. Je dag begint om 6.00 uur waar alle collega’s verzamelen. Vanaf daar vertrek je met een groep collega’s met een busje naar locatie. Je hebt contact met klanten en zorgt er voor dat je de plek schoon en opgeruimd achterlaat.

 

Wie ben jij?

 

Wij nodigen kandidaten uit die niet bang zijn om vies te worden en graag fysiek werk doen. Het is belangrijk dat je graag helpt en stevig is je schoenen staat.

 

Wie zijn wij?

 

Maxim Uitzendbureau is hét uitzendbureau van Brabant. Met onze drie vestigingen in Oisterwijk, Raamsdonksveer en Waalwijk gaan wij tot het uiterste om de juiste kandidaat op de juiste plek te krijgen. Wij onderscheiden ons door maximale investering in contact met zowel de opdrachtgevers als de uitzendkracht.

 

Waar ga je werken?

 

Het betreft een bedrijf wat zich specialiseert in het milieuvriendelijk technisch reinigen, renoveren en conserveren van industrieel klimaat technische installaties (verwarmings-, ventilatie-, airco- en koelinstallaties). Het betreft een hechte en relatief kleine organisatie met een informele sfeer waar je ruim de kans krijgt jezelf te blijven ontwikkelen. In eerste instantie zal je meegaan ter aanvulling van het team, bij goed functioneren, zal je zelfstandig worden ingezet en zal je salaris hier in mee groeien.

 

Het bedrijf biedt goede doorgroeimogelijkheden en cursussen. Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je CV en motivatie of bel naar 0416-675130 en vraag naar Rosanne Timonare-Looman of Alicia Diependaal.

Reageer op deze vacaturesluit vensterprint