Functie:

Grondwerker (Per direct)

Beschrijving:

Ben jij handig, een echt aanpakker en werk je graag buiten? Kom werken als grondwerker!

 

Wat ga je doen?

 

Als grondwerker hou jij je bezig met gaten graven zodat je collega’s kabels en leidingen kunnen leggen. Je dag begint om 7.00 uur en eindigt rond 16.00 uur. De vacature is per direct, in eerste instantie tijdelijk maar bij goed functioneren voor langere tijd daarbij betreft het een aantrekkelijk salaris.

 

Wie ben jij?

 

Wij nodigen kandidaten uit die niet bang zijn om vies te worden en graag fysiek werk doen. Het is belangrijk dat je verantwoordelijk neemt en stevig in je schoenen staat.

 

Wie zijn wij?

 

Maxim Uitzendbureau is hét uitzendbureau van Brabant. Met onze drie vestigingen in Oisterwijk, Raamsdonksveer en Waalwijk gaan wij tot het uiterste om de juiste kandidaat op de juiste plek te krijgen. Wij onderscheiden ons door maximale investering in contact met zowel de opdrachtgevers als de uitzendkracht.

 

Waar ga je werken?

 

Het betreft een bedrijf wat zich bezig houd met het verhuren van grondwerkmachines en aanverwante machines en/of gereedschap, het uitoefenen van allerlei soorten grondwerkzaamheden en sloopwerkzaamheden. Het is een hechte en relatief kleine organisatie met een informele sfeer.

 

 

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je CV en motivatie of bel naar 0416-675130 en vraag naar Rosanne Timonare-Looman of Alicia Diependaal

Reageer op deze vacaturesluit vensterprint