Functie:

Operator koffieautomaten

Beschrijving:

Ben jij een echte koffie liefhebber en technisch aangelegd? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en per direct beschikbaar voor werk? Kom werken als operator!

Wat ga je doen?

Als operator ben je verantwoordelijk voor het bijvullen, schoonhouden en verzorgen van de (koffie) automaten. Daarnaast ben je het visitekaartje van het bedrijf en verricht je klein technisch onderhoud. Je hebt meerdere locaties (regio Waalwijk - Tilburg) op een dag dus je bent ook deels onderweg. Op een dag werk je 4 uur en in totaal 20 uur in de week.

Wie ben jij?

Wij nodigen kandidaten uit die klantvriendelijkheid uitstralen en service gericht zijn. Het is belangrijk dat je representatief en gedreven bent en in staat bent om kleine technische storingen op te lossen. Je hebt een training HACCP gevolgd en bent in het bezit van een VOG.

Wie zijn wij?

Maxim Uitzendbureau is hét uitzendbureau van Brabant. Met onze drie vestigingen in Oisterwijk, Raamsdonksveer en Waalwijk gaan wij tot het uiterste om de juiste kandidaat op de juiste plek te krijgen. Wij onderscheiden ons door  maximale investering in contact met zowel de opdrachtgevers als de uitzendkracht.

Waar ga je werken?

Het betreft een bedrijf wat zich gespecialiseerd in op maat gemaakte koffieconcepten voor bedrijven en instellingen (B-to-B). Het bedrijf is ambitieus met een platte organisatiestructuur en beschikt over een eigen serviceorganisatie met monteurs en operators waar jij deel van uit gaat maken. De functie is ter uitbreiding van het van team en dus voor langere tijd.

Het bedrijf biedt goede doorgroeimogelijkheden en cursussen. Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je CV en motivatie of bel naar 0416-675130 en vraag naar Rosanne Timonare-Looman.

Reageer op deze vacaturesluit vensterprint