Functie:

Hulpmonteur Raamsdonksveer / Tilburg

Beschrijving:

Ben jij handig, representatief en in het bezit van een VCA? Werk je graag samen en ben je op zoek naar een werkplek waar jij je kunt ontwikkelen en door kan groeien? Kom werken als hulpmonteur!

Wat ga je doen?

In deze afwisselende functie ga je aan de slag als hulpmonteur voor de montage van kabeldraagsystemen, verlichting en spanningsrails. Je bent werkzaam in verschillende gebieden in je eigen regio. Op dit moment zijn we op zoek naar hulpmonteurs is de regio Raamsdonksveer en Tilburg. Je werkt samen met een monteur die je verder opleidt zodat je op termijn zelfstandig aan de slag kunt. Ben jij voor klaar voor een functie richting de techniek?

Wie ben jij?

Je bent een echte aanpakker en vind het leuk om met je handen bezig te zijn. Je wilt graag doorgroeien in een bedrijf en zoekt echt iets voor de toekomst. Je werkt graag samen, bent in het bezit van een VCA en rijbewijs B. Het is ook belangrijk dat je in regio Raamsdonksveer of in regio Tilburg woont!

Wie zijn wij?

Maxim Uitzendbureau is hét uitzendbureau van Brabant. Met onze drie vestigingen in Oisterwijk, Raamsdonksveer en Waalwijk gaan wij tot het uiterste om de juiste kandidaat op de juiste plek te krijgen. Wij onderscheiden ons door maximale investering in contact met zowel de opdrachtgevers als de uitzendkracht.

Waar ga je werken?

Het betreft een gezellig en persoonlijk bedrijf wat al ruim 15 jaar een betrouwbare partner is op het gebied van kabeldraagsystemen, verlichting, spanningsrail en verhoogde vloeren. Goed personeel is belangrijk, er wordt hier dan ook met alle tijd en energie in geïnvesteerd.

 

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je CV en motivatie of bel naar 0416-675130 en vraag naar Rosanne Timonare-Looman.

Reageer op deze vacaturesluit vensterprint