Functie:

Monteur buitendienst

Beschrijving:

De uitdaging:

Binnen een hecht team van medewerkers draag je zorg voor het mede tot stand brengen van montageprojecten. Daarnaast verleen je assistentie aan de hoofdmonteur. Wij verwachten van jou dat jij de bouwprincipes, detaillering en veiligheidsvoorschriften nauwkeurig naleeft.

 

Het profiel:

Jij hebt minimaal een afgeronde Bouwkundige BBL opleiding of een bouwkundige LBO opleiding met enige ervaring in de sandwichpaneelbouw of gevelbeplating. Jij hebt een technische achtergrond, een VCA certificaat en ervaring in soortgelijke functie. Ook ben jij in het bezit van een geldig rijbewijs B.

 

Wij bieden:

Een functie in een bedrijf met een goede reputatie en een prettige werksfeer, waarin collega’s open met elkaar communiceren. Goed toekomstperspectief, doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

 

De organisatie:

Bij het bedrijf draait alles om het isoleren van koude, hygiënische en warme condities. Het bedrijf is een specialistische producent én bouwer van hoogwaardige isolatieconcepten voor de voedingsindustrie, groothandel en opslag- en de life science sector. De isolatieconcepten, deuren en special products zijn toegesneden op de bouw van koel- en vriesopslag, verwerkende fabrieken en andere geconditioneerde ruimten. Voor de realisatie hebben zij zowel producten en diensten onder één dak voor projecten in Nederland, België of export: van advies en ontwerp tot de oplevering en service.

 

 

Ben jij degene die wij zoeken, voldoe jij aan bovenstaande eisen en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel met je CV en een motivatiebrief via raamsdonksveer@maximjob.nl. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Cynthia Simons of Sylvana van der Vlist via 0162-522600.

Reageer op deze vacaturesluit vensterprint