Functie:

Magazijnhulp

Beschrijving:

Kan jij snel schakelen en heb jij een hands-on mentaliteit? Spreek jij goed Nederlands en ben jij per direct fulltime beschikbaar? Kom dan werken als magazijnhulp!

Wat ga je doen?

Als magazijnhulp lopen de werkzaamheden zeer uiteen. De werkzaamheden zijn o.a. het klaarmaken en inpakken van dozen, orders (mee) klaarmaken, stickers plakken, huiden uitkammen, huiden overstapelen etc. Het werk kan fysiek uitdagend zijn.

Wie ben jij?

Als magazijnhulp wil je graag helpen. Je spreekt Nederlands en overlegd goed met je collega’s waar je bij kunt assisteren. Je bent per direct en fulltime beschikbaar. Je werkt met lederen huiden met soms ook haren, het is van belang dat je hier niet allergisch voor bent!  

Wie zijn wij?

Maxim Uitzendbureau is hét uitzendbureau van Brabant. Met onze drie vestigingen in Oisterwijk, Raamsdonksveer en Waalwijk gaan wij tot het uiterste om de juiste kandidaat op de juiste plek te krijgen. Wij onderscheiden ons door maximale investering in contact met zowel de opdrachtgevers als de uitzendkracht.

Waar ga je werken?

Het betreft een bedrijf in Waalwijk wat werkt met lederen huiden en hier een eindproduct van maken. De vacature is in eerste instantie voor een paar maanden maar mochten jullie dat beiden wensen, voor langere tijd. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en je werkdagen zijn van 8.00 tot 16.30.

 

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je CV en motivatie of bel naar 0416-675130 en vraag naar Rosanne Timonare-Looman of Nicole van der Aa.

Reageer op deze vacaturesluit vensterprint