Functie:

Belastingadviseur

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever in Dongen zijn  wij op zoek naar een abitieuze belastingadviseur voor 24 tot 40 uur per week. 

De functie

Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van onze klanten op het brede vlak van fiscale wet- en regelgeving. Je hebt hierbij een adviserende en coördinerende rol en bent in staat een stevige relatie met de klant op te bouwen, waarbij je in no time begrijpt wat de behoeften en wensen van onze klant zijn. Je begeleidt de aangiftemedewerkers en junior belastingadviseurs bij hun werkzaamheden.

Voorts heb je een commerciële inslag en beschik je over een groot netwerk, vind je het leuk om te netwerken en nieuwe contacten te leggen. Een deel van jouw tijd ga je namelijk besteden aan de verdere groei van onze fiscale adviespraktijk.

Kortom een afwisselende functie volop mogelijkheden om jezelf en ons kantoor verder te ontwikkelen.

De functie-eisen

De kandidaat

Wij bieden
Je komt in een dynamische en uitdagende werkomgeving. Een goede life/work balance en collegialiteit staan bij ons voorop. Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Daarbij zijn er volop doorgroeimogelijkheden en studiefaciliteiten.

We nodigen je van harte uit om te solliciteren, graag ontvangen wij jouw CV + Motivatie. Dit kun je sturen naar raamsdonksveer@maximjob.nl.  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sylvana en Nadine  via 0162 - 52 26 00.

 

LET OP: CV's zonder motivatiebrief en die niet aansluiten op de gestelde eisen, worden niet in behandeling genomen. Wanneer je binnen 5 werkdagen geen reactie hebt ontvangen, kun je dit beschouwen als een afwijzing. 

Reageer op deze vacaturesluit vensterprint