Functie:

Commercieel Technisch Binnendienst Medewerker

Beschrijving:

Wij zijn op zoek naar een vlotte en informele collega die affiniteit heeft met metaal en techniek. Jij bent een gedreven verkoper die met passie zoekt naar mogelijkheden om klanten en prospects van dienst te kunnen zijn. Een half woord is voldoende en je weet verantwoordelijk om te gaan met de ruimte die je binnen jouw functie krijgt. Je weet kansen niet alleen te benutten maar ook te creëren. Tevens zijn technische kennis en inzicht, communicatieve vaardigheden, doorzettingsvermogen en enthousiasme eigenschappen die passen binnen ons bedrijf. Het betreft een binnendienstfunctie met ruimte om af en toe ook je klanten buiten te kunnen bezoeken waarmee je de relatie verder versterkt.

 

Functiebeschrijving

 

Onze wensen op een rijtje

 

Wat bieden wij

Onze opdrachtgever biedt je de mogelijkheid deel te nemen aan een succesvolle onderneming die de nodige uitdagingen in groei in gang heeft gezet. In jouw rol krijg je ruimte om jouw capaciteiten ten volle te benutten en is er ruimte om persoonlijk te kunnen groeien.

Interesse in deze leuke fulltime baan? Stuur jouw Curriculum Vitae naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor meer informatie kun je bellen 0135219615 en vragen naar Liesbeth Verhoeven of Geraldine Dorren. Bekijk ook www.maximjob.nl.

Reageer op deze vacaturesluit vensterprint