Functie:

Wijkverpleegkundige

Beschrijving:

Ben jij een ondernemend en coördinerend talent? Werk jij graag met mensen en heb je affiniteit met werken met ouderen? Kom werken als wijkverpleegkundige!

Wat ga je doen?

Je bent een spil in de wijk en in het zorgnetwerk voor de cliënt. Het aangaan en onderhouden van netwerkverbanden (in de eerste lijn) die van belang zijn voor de totale kwaliteit van zorg voor cliënten is één van je hoofdtaken. Je coördineert de multidisciplinaire en complexe zorg en draagt zorg voor de continuïteit. Je bent daarin het aanspreekpunt voor het team, voor de cliënt en het gehele netwerk om de cliënt heen. Je komt bij de mensen thuis en hebt een belangrijke taak in preventie, diagnostiek, zorg en begeleiding.

Wie ben jij?

Wij nodigen kandidaten uit met het diploma HBO-verpleegkundige en een Big-registratie. Je bezit over een ondernemende en proactieve houding. Het is belangrijk dat je betrouwbaar, flexibel en creatief bent met voldoende inlevingsvermogen. Je vind het leuk om te coachen en hebt dan ook uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.

Wie zijn wij?

Maxim Uitzendbureau is hét uitzendbureau van Brabant. Met onze drie vestigingen in Oisterwijk, Raamsdonksveer en Waalwijk gaan wij tot het uiterste om de juiste kandidaat op de juiste plek te krijgen. Wij onderscheiden ons door  maximale investering in contact met zowel de opdrachtgevers als de uitzendkracht.

Waar ga je werken?

Het betreft een mooie en intieme organisatie op 15 minuten rijden van Waalwijk. De organisatie bestaat uit een verzorgingshuis en verpleeghuizen. Daarnaast bieden zij ook dagbesteding, thuiszorg, maaltijdverzorging aan huis, restaurantvoorzieningen en hulp bij sociale alarmering. Het team is relatief klein (± 260 werknemers), collegiaal zijn is dan ook zeer belangrijk.

Het bedrijf biedt goede doorgroeimogelijkheden en cursussen. Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je CV en motivatie of bel naar 0416-675130 en vraag naar Rosanne Timonare-Looman of Alicia Diependaal

Reageer op deze vacaturesluit vensterprint