Functie:

Verzorgenden IG / verpleegkundigen niveau 4 (12 – 16 uur)

Beschrijving:

Ben jij sympathiek en ondernemend? Werk jij graag met mensen en heb je affiniteit met werken met ouderen? Kom werken als verzorgende IG!

Wat ga je doen?

Jij staat graag voor anderen klaar. Mensen helpen en verzorgen, daar word jij blij van. Als verzorgende IG help je mensen die niet meer alles zelf kunnen. Je helpt bijvoorbeeld bij het eten, wassen en aankleden. Ook geef je medicijnen. Je stelt een zorgplan op en voert dat uit. Je biedt zowel lichamelijke als emotionele steun. Je luistert goed, leeft je in, bent geduldig en speelt in op de wensen en behoeften van de mensen die je begeleidt. Omdat je hen goed kent, weet je wanneer er iets aan de hand is. In dat geval schakel je bijvoorbeeld een huisarts in. 

Wie ben jij?

Wij nodigen kandidaten uit met het diploma verzorgende IG of verpleegkundige (niveau 4) met een ondernemende en pro-actieve houding. Het is belangrijk dat je betrouwbaar, flexibel en creatief bent met voldoende inlevingsvermogen. Je vind het geen probleem om op alle voorkomende tijden en wisselende diensten te werken.

Wie zijn wij?

Maxim Uitzendbureau is hét uitzendbureau van Brabant. Met onze drie vestigingen in Oisterwijk, Raamsdonksveer en Waalwijk gaan wij tot het uiterste om de juiste kandidaat op de juiste plek te krijgen. Wij onderscheiden ons door  maximale investering in contact met zowel de opdrachtgevers als de uitzendkracht.

Waar ga je werken?

Het betreft een mooie en intieme organisatie op 15 minuten rijden van Waalwijk. De organisatie bestaat uit een verzorgingshuis en verpleeghuizen. Daarnaast bieden zij ook dagbesteding, thuiszorg, maalrijdverzorging aan huis, restaurantvoorzieningen en hulp bij sociale alarmering. Het team is relatief klein (± 260 werknemers), collegiaal zijn is dan ook zeer belangrijk.

 

Het bedrijf biedt goede doorgroeimogelijkheden en cursussen. Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je CV en motivatie of bel naar 0416-675130 en vraag naar Rosanne Looman of Nicole van der Aa.

Reageer op deze vacaturesluit vensterprint