Functie:

E-Commerce Medewerker

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Oisterwijk, zoeken wij per direct een fulltime E-Commerce Medewerker. Een leuke afwisselende functie binnen een klein team in een gezonde en dynamische onderneming met een plezierig en informeel werkklimaat.

Een hands-on mentaliteit is vereist. Alles willen aanpakken. Breed inzetbaar zijn. Van E-Commerce tot magazijnwerk en alles daartussen.

Het bedrijf bestaat zo'n 2 jaar en is een sterk groeiende professionele organisatie. De directie en medewerkers hebben jarenlange expertise in huis vanuit eerdere werkervaringen.

Onze opdrachtgever zoekt een enthousiaste, commerciële, proactieve en pittige medewerker met een hands-on mentaliteit ter uitbreiding van het jonge team bestaande uit 7 personen. We komen ook graag in contact met schoolverlaters.

Jouw taken:

Je beschikt over:

Heb je interesse in deze mooie uitdagende baan? E-mail jouw Curriculum Vitae naar oisterwijk@maximjob.nl met een begeleidende brief. Voor informatie kun je bellen 013-5219615 en vragen naar Liesbeth Verhoeven of Geraldine Dorren. Bekijk www.maximjob.nl.

Reageer op deze vacaturesluit vensterprint