Functie:

Allround medewerker

Beschrijving:

Voor een bedrijf in de omgeving van Raamsdonksveer zijn wij per direct op zoek naar een allround medewerker met heftruck certificaat (3-ploegendienst).

 

Het bedrijf heeft ruime ervaring in het herverwerken van technische kunststoffen. In de meer dan 30 jaar dat het bedrijf nu bezig is met kunststoffen, heeft het zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf voor de herverwerking en compoundering van zowel post-consumer als wel post-industrieële kunststof uitval stromen.

 

Functie-omschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van productiewerkzaamheden, machines besturen en magazijn/expeditie werkzaamheden.

 

Je achtergrond:

Wij zoeken een enthousiaste, zeer gemotiveerde en meedenkende collega. Je bent communicatief vaardig, leergierig en werkt accuraat. Je bent een harde werker en bereid, om indien nodig, iets extra’s te doen. Je bent iemand met een flexibele houding die goed overzicht kan houden en werken in een productie omgeving waar het lawaaierig en stoffig is, is voor jou geen probleem.

 

Je hebt MBO werk- en denkniveau;

Je bent in het bezit van een geldig heftruck certificaat;

Je bent flexibel en zeer gemotiveerd;

Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal;

Je hebt enige ervaring met werken in een productie omgeving;

Je bent bereid om in 3-ploegendienst te werken;

Je woont in de omgeving van Raamsdonksveer.

 

Wij bieden:

Een marktconform salaris;

Een uitdagende en afwisselende functie;

Een informele werksfeer binnen een platte organisatie met leuke collega's.

 

 

Word jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Wil jij graag een kijkje nemen binnen het bedrijf? Reageer dan snel met je CV en een motivatiebrief via raamsdonksveer@maximjob.nl. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Cynthia Simons of Sylvana van der Vlist via telefoonnummer 0162-522600. 

Reageer op deze vacaturesluit vensterprint