Functie:

Conventioneel draaier

Beschrijving:

Voor een leuk bedrijf wat zich specialiseert in metaalbewerking zijn wij per direct op zoek naar een draaier voor een conventionele carrousel-draaibank en een draaier/frezer voor het bedienen van een cnc-draaibank en een cnc-freesbank.

Je komt te werken bij een machinefabriek wat al meer dan 50 jaar ervaring heeft op het gebied van metaalbewerking. Hun expertise ligt voornamelijk op het gebied van carrouseldraaien en kotterwerk.

Wij zoeken een ervaren draaier voor twee conventionele carrousel-draaibanken, 1 machine met een klauwplaat van Ø1000 en 1 machine met een klauwplaat van Ø1600. Ook zoeken wij een ervaren draaier/frezer voor het bedienen van een cnc-draaibank en een cnc-freesbank, waar je hoofdzakelijk gaat draaien, de freesbank gebruiken zij alleen voor boren.

Word jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Wil jij graag een kijkje nemen binnen het bedrijf en ervaring opdoen in de metaalbewerking? Reageer dan snel met je CV en een motivatiebrief via raamsdonksveer@maximjob.nl. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Nadine Hasenbalg of Sylvana van Biezen via telefoonnummer 0162 522600

Reageer op deze vacaturesluit vensterprint