Functie:

Werkvoorbereider/Assistent Projectleider

Beschrijving:

Zoekt een werkvoorbereider fulltime! Bij een groeiend en vernieuwend bedrijf in Oisterwijk. Het betreft een informeel bedrijf.

 

De werkvoorbereider is verantwoordelijk voor het voortraject van alle projecten. Je zorgt ervoor dat voldoende materiaal en mensen aanwezig zijn om de projecten uit te voeren. Tijdens de uitvoering van een project houdt de werkvoorbereider als “assistent projectleider” tevens de voortgang in de gaten, houdt contact met de onderaannemers en/of leveranciers en stuurt bij daar waar nodig.

 

Functie-eisen:
-Afgeronde MBO/HBO opleiding in de richting van bouw, timmerwerken en/of projectleiding
-Liefst aangevuld met een opleiding/diploma AutoCAD.
-Aantoonbare werkervaring in soortgelijke functie en bij voorkeur enige ervaring als projectleider in een timmerwerkplaats

 

Onze opdrachtgever zoekt een collega met de volgende competenties: Een gezonde ambitie om door te groeien, ongecompliceerd/no-nonsense, communicatief vaardig, besluitvaardig, zelfstandig werkend en kunnen samenwerken, analytisch, pragmatisch, gestructureerd werkend.

 

Voldoe je aan bovenstaand functieprofiel en zoek je een nieuwe werkuitdaging, dan treed zo spoedig mogelijk in contact met ons. Je kunt bellen 013-5219615 of een e-mail sturen naar oisterwijk@maximjob.nl. Bekijk ook www.maximjob.nl.

Reageer op deze vacaturesluit vensterprint