Functie:

Productieleider

Beschrijving:

Voor een bedrijf in de omgeving van Raamsdonksveer zijn wij op zoek naar een enthousiaste productieleider met kennis van conventioneel verspanen.

De productieleider heeft als doel het optimaal laten verlopen van de productieprocessen zodat de productiemedewerkers efficiënt en effectief kunnen produceren.

Je hebt de verantwoordelijkheid voor de productieresultaten van de productieafdeling en de individuele productiemedewerkers op gebieden van zowel de kwantiteit als de kwaliteit. Ook ben je medeverantwoordelijk voor het opstellen van realistische voorcalculaties zodat deze kunnen worden gebruikt voor het opstellen van offertes en het maken van de productieplanning door de medewerkers van het bedrijfsbureau. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het functioneren van de medewerkers binnen de afdeling productie en lever je een bijdrage aan de beoordeling. Tot slot ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de staat van machines, gereedschappen en hulpmiddelen welke nodig zijn voor productie.

 

Werkzaamheden:

Organiseren van de werkplaats en magazijnen zodat de productieprocessen doelmatig en efficiënt verlopen.

Optimaliseren van de productieprocessen zodat productiviteit in de werkplaats structureel verbeterd.

Aansturen, opleiden en samen met de directeur evalueren van de medewerkers van de afdeling productie.

Waar nodig en mogelijk ter ondersteuning productiewerkzaamheden uitvoeren.

Op en bijstellen van een opleidingsplan waarmee (nieuw) personeel op een efficiënte en doelmatige wijze op het gewenste kennisniveau wordt gebracht.

Materialen ontvangen, productie voorbereiden, controleren en opruimen.

 

Wat vragen wij:

Kennis en ervaring met conventioneel verspanen (draaien en frezen)

Kennis en ervaring met kunststoffen en metalen

Kennis en ervaring met leidinggeven

 

Van de productieleider wordt verwacht dat hij met een positieve instelling en op constructieve wijze in staat is productiemedewerkers te ondersteunen en oplossingen te vinden. Je dient vanuit je voorbeeldfunctie een goede sfeer en prettige samenwerking op de afdeling te creëren.

 

 

Wordt jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Voldoe jij aan de gevraagde eisen? Reageer dan snel met je CV en een motivatiebrief via raamsdonksveer@maximjob.nl. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Nadine Hasenbalg of Sylvana van Biezen via telefoonnummer 0162 522600.

Reageer op deze vacaturesluit vensterprint