Functie:

Accountmanager (m/v)

Beschrijving:

Voor een snel groeiende onderneming met hart voor drukwerk zijn wij op zoek naar een ervaren accountmanager.

 

Als versterking van het huidige zevenkoppige accountteam ben je verantwoordelijk voor het beheer van een vastomlijnd klantenpakket. Daarnaast houdt je je actief bezig met het aanbrengen en ontwikkelen van nieuwe relaties, waarmee je een deel van de omzet realiseert.

 

Voor jouw eigen klantenportefeuille ben je aanspreekpunt en relatiebeheerder, waarbij je als ervaren gesprekspartner fungeert voor communicatiemanagers en inkopers. De grafische wereld is jou niet vreemd. Sterker nog, je hebt aantoonbare ervaring in en affiniteit met deze branche en je volgt de ontwikkelingen in jouw vakgebied op de voet. Je functioneert op Hbo-niveau. Jouw werkwijze kenmerkt zich door een commerciële en servicegerichte instelling die recht doet aan de bedrijfsfilosofie.

 

 

Wil je werken in een professionele omgeving met groeikansen? Ben jij degene die we zoeken? Reageer dan snel met je CV en een motivatiebrief via raamsdonksveer@maximjob.nl. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Nadine Hasenbalg of Sylvana van Biezen via 0162-522600.

Reageer op deze vacaturesluit vensterprint