Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Leerling Dakdekkers

Beschrijving:

Wij zoeken iemand die het vak van dakdekker wil leren, van aanpakken weet, geen  9 tot 5 mentaliteit en vooral geen hoogtevrees heeft.

 

Bedrijf is werkzaam in alle soorten van dekbedekkingen zoals: tuindaken, parkeerdaken, energiedaken en traditionele daken. Kortom veel variatie voor iemand die het vak wil leren.

 

Bij ons vind je een prettig arbeidsklimaat, waarbij respect voor elkaar voorop staat. Verder hebben wij goede arbeidsvoorwaarden, en een goed en vooruitstrevend opleidingsbeleid.

 

Ben jij degene die we zoeken? Reageer dan snel met je CV en een motivatiebrief viaraamsdonksveer@maximjob.nl. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Sylvana van der Vlist via 0162-522600.

 

 

 

LET OP: CV's die niet aansluiten op de gestelde eisen, worden niet in behandeling genomen. Wanneer je binnen 5 werkdagen geen reactie hebt ontvangen, kun je dit beschouwen als een afwijzing.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Leerling Dakdekkers, Raamsdonkveer
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden