Functie:

Uitvoerder Dakbedekkingen

Beschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van meerdere projecten, zowel voor de planning als controle op de kwaliteit van de projecten.

OVER DEZE FUNCTIE;

Als Uitvoerder geef je iedere dag leiding aan medewerkers van de projecten, welke actief zijn in de dakbedekking. Je bepaalt een zo efficiënt mogelijke inrichting van het project en bewaakt de voortgang en kwaliteit van het werk. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de inzet van mensen en middelen en een doelmatige administratie als het gaat om materiaal, materieel en tijd. Tevens onderhoud je contacten met opdrachtgevers, toeleveranciers en onderaannemers. Je treedt op als vraagbaak en aanspreekpunt voor projecten.

FUNCTIE EISEN;

Minimaal een afgeronde MBO opleiding in de richting bouw;

Aantoonbare ervaring als utivoerder in de wereld van dakbedekkingen;

In het bezit van een geldig VCA VOL certificaat;

Uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden;

Rijbewijs B(E).

 

Ben jij degene die we zoeken? Reageer dan snel met je CV en een motivatiebrief via raamsdonksveer@maximjob.nl. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Nadine Hasenbalg of Sylvana van Biezen via 0162-522600.

 

 

 

LET OP: CV's die niet aansluiten op de gestelde eisen, worden niet in behandeling genomen. Wanneer je binnen 5 werkdagen geen reactie hebt ontvangen, kun je dit beschouwen als een afwijzing.

Reageer op deze vacaturesluit vensterprint