Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Asbestverwijderaar

Beschrijving:

ASBESTSANEERDER

 

Voor een werkgever in omgeving Oisterwijk, zijn wij op zoek naar een asbestverwijderaar. Het betreft een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband.

 

Werkzaamheden:

- Verwijderen van asbest in en om verschillende gebouwen (zoals stallen, bedrijfspanden, woningen e.d.) door heel Nederland (met uitzondering van het noorden)

- Ook op daken werkzaam van diverse gebouwen

 

Functie-eisen:

- Je bent een aanpakker

- Fysiek zeer goede gesteldheid

- Groot verantwoordelijkheidsgevoel en goed en verantwoordelijk kunnen omgaan met veiligheidsvoorschriften

- Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

- Geen hoogtevrees

- Beschikbaar voor langere tijd

- Je bent bij voorkeur in het bezit van DAV 1 en DAV 2. Heb je alleen DAV 1 dan biedt onze opdrachtgever de mogelijkheden om DAV 2 te behalen. 

 

 

Ben jij die enthousiaste kandidaat waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan snel en stuur je Curriculum Vitae naar oisterwijk@maximjob.nl! Bij vragen kun je bellen 013-5219615 en vragen naar Suzanne Courveur  of Liesbeth Verhoeven.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Asbestverwijderaar, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden