Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt
maxim is hét uitzendbureau in Brabant met 3 vestigingen in: Oisterwijk, Raamsdonksveer en Waalwijk.

maxim is sinds 1970 een vertrouwde partner in het uitzenden van gekwalificeerd personeel in alle sectoren van de arbeidsmarkt.

maxim diensten zijn: uitzenden, werving & selectie en payrolling.

maxim stelt de persoon voorop. Wij besteden veel aandacht aan persoonlijk contact met zowel de uitzendkrachten als de opdrachtgevers.

maxim heeft een ruim aanbod van personeel, zoals administratief, commercieel, logistiek, transport, detailhandel, recreatie, techniek, productie, schoonmaak, groenvoorziening, etc.

maxim volgt de Beloningsregeling Inleners (BRI) en/of de ABU-cao als de BRI niet van toepassing is.

maxim is aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendbureaus). Dat geeft duidelijkheid aan uitzendkrachten en bedrijven. www.abu.nl

maxim is gecertificeerd volgens de norm NEN 4400-1 en is daardoor met het SNA-keurmerk opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid, hetgeen inhoudt, dat de opdrachtgevers gevrijwaard zijn van inlenersaansprakelijkheid. www.normeringarbeid.nl

maxim is aangewezen om op grond van artikel 14 Regeling wegvervoer goederen personeel ter beschikking te stellen in het beroepsgoederenvervoer.

maxim hanteert de Algemene Voorwaarden voor het ter beschikking stellen van Uitzendkrachten, gedeponeerd te Breda onder akte no. 61/2005.